Tuotantopalvelut

Kuva kertoo yli tuhat sanaa, videokuva kertoo koko tarinan. Liikkuvan kuvan merkitys ja suosio markkinointiviestinnässä on jatkuvassa kasvussa. Laadukkaasti tuotettu yritysvideo tehostaa brändiä ja verkkoon ladattuna nostaa yrityksen löydettävyyttä hakukoneilla.

Tuotantopalvelumme yhteistyöverkostoineen järjestää tarvittaessa koko prosessin, käsikirjoituksen, ohjauksen, HD-tason kuvauksen, editoinnin, tiedostomuodot eri medioihin sekä tarpeen mukaan musiikit, juonnot ja tekstitykset. Saatavilla myös 2D-animaatiot sekä 3D-mallinnokset. Meillä on ajanatasainen kalusto, varattavissa on myös äänitysstudio.

Yritys- tai tuotantoesittelyvideoita voidaan hyödyntää esimerkiksi myyjien työkaluina presentaatioita alustamassa. Video korvaa perinteiset “kalvosulkeiset”. Olemme tuottaneet myös loppukäyttäjille suunnattuja huoltovideoita sekä tapahtumataltiointeja mm. juhlista, seminaareista sekä lanseeraustilaisuuksista.

Kalustoomme kuuluu myös pro-tason kuvauskopteri, DJI Inspire, jonka huikean hyvän Zenmuse X5 -kameran ansiosta pystymme tuottamaan laadukasta videokuvaa ilmasta käsin. Videokuvan lisäksi luonnollisesti myös ilmakuvat onnistuu.

Pienyrittäjät mukaan verkkoviestintään videon avulla

ADSpotti – minivideopalvelumme avulla saat kustannustehokkaasti elävää materiaalia päivitettyä esimerkiksi sosiaalisen median kanaviisi. Suunnitellaan yhdessä käsikirjoitus, joka toimii videonne runkona. Käsikirjoituksen mukaan videokuvaamme valitut kohteet ja editoimme videon käyttöönne osuvalla musiikilla varustettuna. ADSpotti-palvelumme on suunnattu erityisesti lähialueemme pienyrittäjille.

Esimerkkejä videokuvaustöistämme »