Tervetuloa Sorvakon Rantien Studiolle

Tiesittekö, että tiloissamme toimii myös pieni ja luova valokuvausstudio, joka palvelee niin yrityksiä kuin yksityisiäkin. Ajan voi varata puhelimitse taikka sähköpostitse Nooralta tai Ellalta, taikka Emmalta (puh. 044 254 5398). Voit varata ajan myös facebookin kautta yksityisviestillä.

Yritykset hyödyntävät studiota lähinnä henkilöstön kuvauksiin ja mainoskuviin. Verkkokauppiaat taas toimittavat kauppansa tuotteita kuvauksiin. Järjestämme tarpeen mukaan myös mallin. Teemme kuville halutun käsittelyn ja käsittelemme tuotekuvat valmiiksi verkkoon sopivaan muotoon. Pyydäthän tarjouksen, mikäli tarvitset tasokkaita kuvia yrityksenne myynnin ja markkinoinnin käyttöön.

Yksityisille henkilöille räätälöimme aina kuvaukset kuvattavan mieltymysten tai vaikka harrastusten mukaan. Kuvauksia ennen pidetään yleensä suunnittelupalaveri. Meillä on käytössä erivärisiä taustoja, värisuotimia, savukone, tuulikone sekä paljon erilaista rekvisiittaa. Meillä on käynyt kuvalla lapsia, lemmikkejä, pariskuntia ja olemme myös ottaneet syntymäpäiväkuvia, fitness-kuvia sekä muita harrastuskuvia, profiilikuvia sekä kuvia ansioluetteloon.

Ota yhteyttä ja kerro meille, minkälaisia kuvia haluaisit, niin suunnitellaan juuri Sinulle sopivat kuvaukset ja rekvisiitat.