Tuotanto ja WEB

TUOTANTOPALVELUT

Kuva kertoo yli tuhat sanaa, videokuva kertoo koko tarinan. Liikkuvan kuvan merkitys ja suosio markkinointiviestinnässä on jatkuvassa kasvussa. Laadukkaasti tuotettu yritysvideo tehostaa brändiä ja verkkoon ladattuna nostaa yrityksen löydettävyyttä hakukoneilla.

Tuotantopalvelumme yhteistyöverkostoineen järjestää tarvittaessa koko prosessin, käsikirjoituksen, ohjauksen, HD-tason kuvauksen, editoinnin, tiedostomuodot eri medioihin sekä tarpeen mukaan musiikit, juonnot ja tekstitykset. Saatavilla myös 2D-animaatiot sekä 3D-mallinnokset.

Yritys- tai tuotantoesittelyvideoita voidaan hyödyntää esimerkiksi myyjien työkaluina presentaatioita alustamassa. Video korvaa perinteiset “kalvosulkeiset”. Olemme tuottaneet myös loppukäyttäjille suunnattuja huoltovideoita sekä tapahtumataltiointeja mm. juhlista, seminaareista sekä lanseeraustilaisuuksista.

VERKKOPALVELUT

Mainostoimisto Grafeskosta saat luonnollisesti myös kattavat verkkopalvelut, joiden toteutuksesta webmasterimme vastaa.  

WEBHOTELLI JA DOMAIN Hankimme puolestasi sinulle toiveidesi mukaisen www-osoitteen ja tilan verkkosivuillesi, mukaan saat tarvittavat tietokannat ja email-laatikot.

VERKKOSIVUT Toteutamme sinulle responsiiviset, nykyaikaiset ja helppokäyttöiset verkkosivut joita voit itse helposti hallita.

YLLÄPITOPALVELU Hoidamme puolestasi sivuston tarvitsemat päivitykset, virusturvan ja toiminnan jatkuvan ylläpidon.

SOSIAALINEN MEDIA Suunnitelemme strategian some-toimintaasi tai hoidamme halutessasi koko homman yhdessä sovituin päivityksin.

SEO / SEA / SEM Optimoimme sivustosi hakukoneystävällisiksi, analysoimme sivustosi vierailijat ja markkinoimme kohdennetusti.

VERKKOKAUPPARATKAISUT

Kasvata myyntiäsi tai hanki lisäansioita ja ryhdy verkkokauppiaaksi! Etsimme sinulle tarpeisiisi sopivan verkkokauppa alustan ja laitamme kaupan myyntikuntoon.

OPEN SOURCE KAUPPA Sopii pienille kaupoille (alle 500 tuotetta) Maksat vain sovitut rakennuskulut ja valitsemasi maksu- ja toimitustapa-liitännäiset.

VALMISKAUPPA Kuukausimaksullinen, sopii kaupoille joilla on yli 500 tuotetta ja jotka saattavat tarvita integraation (esim. taloushallinto). Valittavanasi on useita eri alustoja.

HYBRIDI Kotisivut + kuukausimaksuton OpenSource -verkkokauppa, sopii alle 500 tuotteen kaupoille.

 

Adspotti300x51

 

Pienyrittäjät mukaan verkkoviestintään videon avulla
ADSpotti – minivideopalvelumme avulla saat kustannustehokkaasti elävää materiaalia päivitettyä esimerkiksi sosiaalisen median kanaviisi. Suunnitellaan yhdessä käsikirjoitus, joka toimii videonne runkona. Käsikirjoituksen mukaan videokuvaamme valitut kohteet ja editoimme videon käyttöönne osuvalla musiikilla varustettuna. ADSpotti-palvelumme on suunnattu erityisesti lähialueemme pienyrittäjille.

Kommentit poistettu käytöstä.