Uudenkaupungin Merefestit lähestyy ja muita uutisia

Koko Ugin omat bileet, eli Merefesti uudistuu tänä vuonna. Sinne vaan sitten kaikki ryminällä jytäämään 9.-11.6. Käy tsekkaamassa festi-ohjelma ja esiintyjät osoitteesta merefesti.fi Merefesti -verkkosivut ja logo ja layout on tehty meillä täällä Grafeskossa. Grafeskon omat verkkosivut ovat myös lähiakoina uudistumassa. Ehkä jo parin viikon päästä viimein saadaan uutta ilmettä tännekin. Asiakkaamme… Lue lisää »

Uudenkaupungin 400-juhlavuosi starttaa 31.12. klo 18

Uudenkaupungin upeaa, monipuolista, toiveikasta ja hienoa 400-vuotista historiaa juhlitaan koko tulevan vuoden 2017 ajan. Juhlavuosi avataan juhlallisin menoin vuodenvaihteessa, lauantaina 31.12. klo 18 alkaen Kaupunginlahden ympäristössä. Avajaistunnelmissa saamme nauttia erityisesti Uudenkaupungin juhlavuodelle sävelletystä musiikista J-P Hyytiän ja Petri Hatakan tulkitsemana, reippaasta yhteislaulusta ja komeasta ilotulituksesta sekä kaupunginjohtajan tervehdyksestä. Ja saattaapa… Lue lisää »

Grafesko muutti uusiin tiloihin Sorvakon Rantatielle

Mainostoimisto Grafesko Oy on muuttanut uusiin avarampiin tiloihin osoitteeseen Sorvakon Rantatie 4, 23500 Uusikaupunki. Samassa paikassa toimi aikaisemmin Sähköliike Telmarin, jonka uudet tilat sijaitsevat nykyään osoitteessa Alinenkatu 19. Tiimimme teki huikeaa työtä remontin keskellä ja loistavan porukan ansiosta saimme vihdoin kaipaamamme ja toimintaamme loistavasti soveltuvat tilat. Täällä on nyt avaraa tilaa… Lue lisää »

Hei me lennetään – ja kuvataan!

Kuvauskalustomme kasvoi uudella kamerakopterilla joten voit nyt tilata tuotantotiimimme pro-tason ilmakuvauksiin. Dji Inspire 1 on ammattitason kamerakopteri, jonka erillinen Zenmuse X5 kamera kuvaa laadukasta 4K-kuvaa- ja sekä videota että stilliä. Käytössämme on nyt siis aivan uudenlaiset perspektiivit kaikenlaisiin mainos- ja ilmakuvauksiin! Ota yhteyttä ja kysy lisää 045 130 4546 tai info@grafesko.com. Lue lisää »

Grafeskolaiset koulutuksessa 2.5.2016

Arvoisat asiakkaat, Grafeskon väki on koulutuksessa maanantaina 2.5.2016 ja Koulukadun toimisto on tällöin poikkeuksellisesti suljettuna. Kiireellisissä asioissa, otathan yhteyttä puh. 045 130 4546 /Noora tai 050 346 7997 /Ella, tai sähköpostitse: noora.konttinen@grafesko.com.  Töissä taas normaalisti tiistaina 3.5.2016 Lue lisää »

Tilaamme suosittuja canvastauluja 10.2.2016

Hoi! Seuraava canvastaulujen ryhmätilaus on keskiviikkona 10.2. Toimita kuvasi ajoissa paperikuvana toimistollemme (Koulukatu 7) tai sähköpostilla: ella.jalava@grafesko.com / noora.konttinen@grafesko.com. Saatavilla on myös kiiltäväpintaisia tauluja alumiinikehyksillä, kysy lisää! Hinnat ja koot canvastauluille: 45 x 30 cm = 29 € 45 x 45 cm = 35 € 50 x 50 cm = 39 €… Lue lisää »

Mukaan canvas-taulutilaukseen 8.1.2015

Tilaamme ensi viikolla taas canvas-tauluja isossa erässä. Jos haluat teettää itsellesi edullisesti laadukkaan canvastaulun, niin nyt äkkiä mukaan! Toimita kuvasi osoitteeseen info@grafesko.com tai tuo/lähetä paperikuvana toimistollemme. 8.1. mennessä.  Toimitusaika reilu viikko. Ilmainen nouto toimistoltamme (Koulukatu 7 , Uusikaupunki). Postituksesta sovitaan erikseen. Voit teettää tauluja myös kuvapankissamme olevista kuvista. Hinnat: 45 x… Lue lisää »

Hyvä kuva myy paremmin

Tarvitsetko tuotekuvia sosiaalisen median kanaviisi, verkkokauppaan, esitemateriaaleihin tai ilmoitteluun? Grafeskosta järjestyy tuotekuvaus tarpeesi mukaan. Kuvat otetaan ammattitaidolla ja käsitellään tarpeen mukaisesti sekä sijoitetaan sopiviin taustoihin – taikka poistetaan kuvasta kokonaan tausta. Ota yhteyttä, hanki hyvät kuvat ja myy enemmän.  – toimimme tehokkaasti ja edullisesti. Lue lisää »

Canvas-tauluja saatavilla erikoishintaan

Canvas-taulu omalla kuvalla, iso (70×50) vain 39 e  Canvas-taulu omalla kuvalla, pienempi (45×30) vain 26e  Canvas-tauluja jälleen saatavilla erikoishintaan. Massatilauksen yhteydessä hinnat on nyt neuvoteltu todella kohtuullisiksi: esimerkiksi 70 x 50 cm kokoisen ison taulun saat hintaan 39 e, 45 x 30 = 26 e. Saatavilla myös muita kokoja. EI MUITA KULUJA.… Lue lisää »